lördag 5 maj 2012

1.000 varelser har tittat på mej!

1.000 besökare! Mamma sa att jag inte kunde skriva, inte kunde blogga, jag var för liten för sånt. Dessutom så sa hon, men snälla lilla gubben, vem vill läsa om en liten pålle i Söderala. Många tydligen. Det här är bara början på mitt liv i berömmelse. Vänta ska ni se. Om jag inte blir världsbäst som cirkushäst så tänker jag göra som pappa. Bli bäst på att springa. Mamma var inte så tokig hon heller. Nu ska det firas med något som jag inte lärt mej namnet på, men så här ser det ut:



     

PAPPA ÄR LIK SIN SON

Pappa är en stilig karl, det ryktas att han
kommer få 35 st föl nästa år, oj vad många
syskon jag kommer att få.............................
Tänk att jag var före pappa! Jag har redan min blogg! Och vet ni, det är snart 1000 st förutom jag som varit in på den! Jag är kändis! Pappa har fått en snygg blogg också :  

http://tangenscott.blogspot.se/




Tänka sig att både pappa och jag har en egen blogg. Nu har väl han lite att göra så här på våren, men senare kanske han också kan börja skriva själv, om han förstås!


Oj då, fel sida frame


Men jag har svårt att tro att han ska få lika mycket besök som jag får. Vi får väl tävla, men jag vinner för det är ju roligare att titta på en cirkushäst. Mamma säger att jag ska glömma det. Men vaddå, jag kan väl bli vad jag vill.


 

Jag är en liten cirkushäst - och det är skoj!















Jag har lärt mej något nytt

Kolla vad jag har lärt mej, jag kan göra som du!
Jag har lärt mej att stå på två ben, precis som varelserna. Det är jätteskoj, men svårt så jag övar och övar. Men när jag gör det så backar dom? Hm... Det är kanske så man ska göra?


Jag har upptäckt att jag bor på ett fint ställe, kolla vad jag hittade utanför dörren i morse.

Lika vita som jag
Nu har jag blivit stor. Mamma säger att jag är så stor att jag ska börja äta själv. Jag ska få en egen grej att få det där söta som min varelse kommer med. Det är jättesmaskens. Jag gillar det.


Jag har upptäckt att dom där varelserna är roliga att leka med. Man kan använda dom till mycket. Man kan härma dom och då flyttar dom på sig? Man kan få dom att noppa mej i manen och på halsen. Det är så sköööööööööööööööönt. Mamma säger att jag borde välja mitt sällskap lite bättre, men jag tycker dom är roligta.





Bor jag inte fint?

Jag har börjat få se mer av hemma. Jag bor på ett jättetrevligt ställe, kolla vad fin min uppfart är! Jag har hamnat på ett trevligt ställe.

Nu ska jag försöka få tag i varelsen
innan den smiter från mej!   
Dom säger dessutom att jag är söt och fin, undrar vad det är? Sött är ju det min varelse kommer med varje kväll. Jag är ju inget att äta. Märkligt! Måste snacka lite med morsan om det. Det verkar ju helt snurrigt.










 

Nyfiken


Nfiken. Det kommer en varelse med något konstigt. Varelsen håller upp den mot mej, undrar vad det är. Jag måste undersöka det på närmare håll.

Jag gillar att springa, mamma säger att det är precis vad hon vill att jag ska göra så jag övar, övar och övar. Dom säger att storebrorsan är duktig att springa, kan han så kan jag!



















 

fredag 4 maj 2012

2 veckor gammal och kändis

Jag har fyllt 2. Mamma säger att man får börja springa när man är 2. Så... när ska jag börja springa?

Det är tur att det inte är idag jag ska springa, idag är det inget roligt... Var tog den stora gula varma grejen vägen? Vad är det här vita blöta? Otäckt! Nä, idag vill jag vara inne hemma hos oss. Där är det mysigt.



 

torsdag 3 maj 2012

Bråda tider

Det har varit mycket att upptäcka och jag har haft besök varje dag av olika varelser. Min halvbrorsas varelser var hit. De sa att vi var lika varandra, vi sov på nosen? Så klart, vart ska man annars göra av den?

Jag tycker det är så roligt med dom här varelserna. Mamma säger att jag inte ska gilla varenda en utan välja lite. Varför då? Dom är ju så roliga. Dom låter jätteroligt när dom gnäggar.




.

måndag 30 april 2012





Snäll och klok, det tänker jag också bli!

Så klok klika på länken.

 

En härlig dag i hagen

Kolla, det här kallas hage
Idag har jag lärt mej att det vita runt om och det jag springer i kallas hage. Mamma säger att det kommer bli annorlunda... Annorlunda, vad är det? Mamma säger att det är något annat? Vaddå annat? Det är så många ord? Men jag kanske lär mej, cirkushäst vet jag att jag vill bli, och om det är bra så vill jag bli annorlunda också! Mamma säger att många pratar om mej? Så klart, jag vet ju att jag är bäst, varför skulle alla dom här varelserna komma till mej. Det är ju jättebra när jag blir cirkushäst.
Undra vad varelsen har in handen?

Varelserna kommer och hälsar på mej och dom håller upp någon konstig grej, jag måste lukta på den, för mamma säger att ibland har varelserna med sig sånt som är gott. Men det den här varelsen hade i handen var bara hårt och kallt. Undra vad det kan vara? Och vart är det goda som mamma pratar om?


Det är ganska skoj att springa. Kanske jag skulle göra något sådant, springa, kan man bli bra på att springa? Mamma säger att det är bra att kunna springa fort så jag övar mej. Men hagen är i vägen, men jag övar.


Så här fin är jag



Kolla, jag kan verkligen springa! Jag tänker bli bäst på att springa. Mamma säger att hon blir stolt när jag säger så, och jag vill göra mamma stolt. Om ni inte ser mej på bilden... Så kommer jag visa er i morgon.
















Ny hage, stora rödvita saker som galopperar förbi

Idag har jag fått varit i en ny hage med mamma. Det är stora röda och vita grejor som galopperar förbi på vägen. Undrar hur gamla de är som får springa själv och så fort?


Dom är lite otäcka, men jag har ju mamma!

Jag gillar dom här varelserna som kommer och hälsar på mej, det är jätteskönt att bli kliad bakom öronen. Dom svarta repen runt mitt huvud kliar lite. Ibland får jag säga till för att dom ska göra som jag vill!


Jag tycker om att vara i centrum, ett problem är att jag inte fått något namn än... En annan av mammas varelser han tycker jag  ska heta Hallberg. Ja, varför inte? Det är väl ok för en cirkus häst.



Vi hörs i morgon!    

söndag 29 april 2012

Hagen




Nu har jag fått veta att jag ska vara innanför dom vita sakerna. Men hur ska jag då kunna träna till cirkushäst? Även om jag är liten så måste jag ju ändå försöka börja träna. Mamma säger att jag kommer få börja träna om ett år, men hur långt är ett år? Det har ingen berättat. Men mamma är envis, jag ska vara innanför dom vita sakerna. Suck, hon är så sträng mamma, jag vill ju träna på hopp och konster.














 

Härligt dag, hälsning från brorsan

Två av mina varelser
Oj, vad mysigt det varit idag! Gillar såna här dagar! Hoppas det alltid är så här varmt och skönt. Jag fick en hälsning från en halvbror, Scotts Avatar. Hans varelse vill komma och hälsa på mej. Jätteroligt, hoppas brorsan är med så jag får träffa honom.




    

Äntligen är det varmt ute!

Kom igen nu mamma, lek med mej!
Värme! Äntligen, mamma säger att när det blir varmt ute så får jag vara ute hela dagen. Undra om jag måste var instängd eller om jag får springa och kolla på allt? Hmmm... Som mamma är så vill hon väl att jag ska vara med henne, men en liten stund borde jag väl få kolla runt. Jag bor ju ändå här! Mamma säger att jag ska få en lekkamrat om en måndad. Längtar, längtar... Oj, en månad, det är så långt dit. Men det ska bli jätteskoj!