söndag 4 november 2012

ÄNTLIGEN ÄR JAG STOR!

Nu får jag och Turbo bo själva. Hurra, äntligen är vi stora! Dom kom och hämtade mamma och Zoogitanten.  De fick gå ut och jag och Turbo fick vara kvar. Märkligt bara så där, egentligen borde de ha frågat om jag ville bo själva. Men det är klart, vi har tjatat ett tag om att få bo själv.






Nu får vi välja när vi ska sova, när vi vill kliva upp och när vi ska äta. Det är varit lite jobbigt med morsan. Hon vill att jag ska kliva upp tidigt. Jag har velat lega kvar och myst en stund. Morsan har tjatat om att man måste ha bra rutiner, speciellt på morgonen. Varför då? Det är ju mysigt att ligga och dra sig och fundera över vad man ska göra till kvällen. Turbos morsa är likadan. Kanske är tanter så pjoskiga. Jag vet inte? Farbror Dubbelpuss säger att vi ska passa på att njuta av sovmornar så länge vi kan, varför säger de olika? Kanske för att Farbror Dubbelpuss också är kille. Kanske är det olika mellan gamla tanter och oss killar.

Nu äntligen så har jag och Turbo egen lya, eget kök. Nu kan vi äta när vi känner för det och inte när mamma säger att det är dags.

Tyvärr så flyttade morsan och Zoogitanten till grannlyan. Mamma kommer säkert stå och skrika när jag ska kliva upp, men då kan jag bara vända ner örat i halmen och sova lite till. Nu kan hon ju inte butta på mej.

Det ska bli så kul och spännande att få bo själv med Turbo. Han är lite mer osäker på om det blir bra än jag, men jag är ju äldre så det är inte konstigt. Det är faktiskt såna här gånger jag saknar pappa, jag skulle vilja fråga honom om vad mamma och Zoogitanten säger egentligen. Men jag har ju Farbror Dubbelpuss att fråga.