fredag 6 juli 2012

STÖRST BÄST OCH VACKRAST

jag visste det! Jag är störst, bäst och vackrast! Varför skulle annars 3000 st människor gå in på min blogg?








 

torsdag 5 juli 2012

TURBO! Det är min bästa kompis. Han är lite barnslig eftersom han en månad mindre än mej. Och ibland så blir han för barnslig, men vi är polare, bästa polare till och med. Ibland så hjälper han mej.....

När det kliar bakom örat och jag inte når med foten då fixar Turbo det! Det är vänner det.

Men han är lite spinkig tycker jag. Farbror Dubbelpuss säger att han kommer se ut som farbror? Men jag då? Jag trodde jag skulle se ut så?

Mamma säger att jag är kall? Vaddå kall? Jag fryser ju inte. Märkligt, men spinkig är han i alla fall. Men han kanske kan äta mer? Den gröna maten är god och man kan bädda i den. Eftersom vi har så mycket av den så kanske han kan äta lite mer så han blir som mej.                                      


   












 

Slå fötter och stålpinnar i munnen


Jag har det underbart. Farbror Dubbelpuss säger att jag ska njuta av att få göra som jag vill. Han säger att jag kommer få konstiga grejor runt magen och vet ni vad.... De tänker stoppa stålpinnar i munnen på mej! Nej, det tänker inte jag gå med på. Jag ringde FRIS-tanten, hon sa att jag skulle ta det lungt. Vaddå! Stålpinnar, fattar tanten inte nått. Vem vill ha det i munnen?

Jag vet inte vad jag ska tänka eller tro. Farbror Dubbelpuss säger att jag inte ska oroa mej. Men farbror, det måste ju göra ont.

Jag snackade med min polare i dag. Turbo säger att han inte tänker gå med på det så han kommer ringa tanten på FRIS också. Det är fölplågeri och vad sa tanten.... Föltaga, eller var det fröga? Äh... Spela roll då.

Jag börjar i alla fall bli stor och då kan jag bestämma själv. Ingen hov på fler behandlingsplaner, jag kan minsan bestämma själv!

Inte nog med det. Det kommen en stor en som började slå mej på fötterna. Först skulle jag stå och vingla på tre ben, inte så svårt eftersom jag tränar för cirkus... Men gubben började slå på mina fötter? VA! Varför? Mamma sa att jag skulle stå still och att jag behövde fotvård och att man inte ska leka med killen som slår fötter... Så jag gjorde som mamma sa, men vänta tills jag är större och kan bestämma själv! Och då ska fotgubben få se...