fredag 27 juli 2012

POLAR SCOTT

jippi! Jag fick precis som farbror Dubbelpuss, jag fick 2 namn! Jihhiiiii! Jag heter numera Polar Soctt! Ni hör väl själv, det låter ju häftigt!

Och nästa nummer framförs av POLAR SCOTT....


 Ohhh.... Tack FRIS-tanten att du pratade med dom som bestämmer. Mamma säger att jag ska vara glad, jag kunde fått ett namn som Hoving eller Potatisplätt.



 

måndag 23 juli 2012

FARBROR DUBBELPUSS HAR VISAT MEJ HUR MAN GÖR

idag har farbror Dubbelpuss varit till Hagmyren. Han sa att han tänkte visa mej hur man ska göra. Så jag såg till att få en sådan där burk där det springer människor i. På en blå sida med en häst på kunde jag titta vad farbror gjorde.

Så här sa han. Han tycker det är bäst att ta det lite lugnt i början. Sen springer man bara ifrån dom. När det är snälla och fina människor som kör så är det roligare sa farbror Dubbelpuss.

I burken så kunde jag se att han gjorde så... Han sprang långt före dom andra.


Så tänker jag också göra, Turbo och jag ska börja träna nu.

 

söndag 22 juli 2012

MAT I ÖRAT? TURBO HAR INTE FATTAT!

     TURBO






är tokig. Han tror det kommer mat genom mitt öra?????????????? Men han är ju en månad yngre, så det är bara att gilla läget.


 

 KOLLA! Han fattar inte att maten inte går genom mitt öra. Jag får tala med FRIS-tanten, kanske Turbos mamma inte ger honom mat?


 

NU FATTAR JAG INGENTING

Dom där människorna är lite märkliga. Jag fattar inte riktigt vad dom håller på med. Först får jag samma grej på huvudet som Turbo... Men sen ska jag ha något långt som hänger från huvudet också. När jag går så tar det ju stopp? Vad ska det vara bra för?

Farbror Dubbelpuss säger att det är sån jag måste lära mej, men varför då? Jag vill ju inte släppa på dom där människorna var än jag går? Nä, det här tänker jag inte gå med på! Jag spelar med så länge så mamma inte bråkar på mej.

Men vetetusan om jag tänker gå med på att de rycker i bena på mej, där går det faktiskt en gräns. Vad som helst får de inte göra.