lördag 1 september 2012

Moster åker bort, suck...

Moster åker bort.... Suck, och här står jag i regnet. Vem ska ringa till FRIS nu när det regnar och inte är något roligt ute?

Tänk om dom försöker byta namn på¨mej när hon är bort. Mamma, hjälp, jag vill inte heta Knallhatten eller Potatiskbulle.

Turbo och jag får hålla ihop, tur att han finns.


onsdag 29 augusti 2012

Nu håller Turbo och jag att lära oss något nytt

Vi gör allt tillsammans. Nu håller vi på att lära oss tricket med repet. Men människorna har missuppfattat för vi måste få två rep. Det är besvärligt när vi ska ha ett bara. Suck... Men hur ska man få dom att fatta?  Men när vi tycker att människorna är klara brukar Turbo ta bort det från mej. Tror dom att vi är dumma? Tillsammans så fixar vi allt!

tisdag 28 augusti 2012

Turbo och jag

Vi är bästa vänner! Ibland så blir jag sur och då tar jag tag i svansen och det brukar hjälpa, då sticker han det lilla skiten. Jag är ju faktiskt störst. 2 månader faktiskt, men det fattar han inte. När jag får tag i svansen så försöker jag ruska vett i han. 


Men för det mesta är han schystaste polarn i stan, förutom jag som heter polar förståss! När dom håller på att grejsa med mej så är han med för han fattar hur tråkigt jag tycker det är att stå stilla och vara snäll. Vi gillar varandra och funderar på att öva tillsammans. Tant Lyckliga Loppet har sagt att hon ska visa oss. Då kan vi springa bredvid henne och titta hur hon gör! Smart va! Men så är vi snyggaste hingstarna i stan också










Min mamma har hemlisar för mej... :(

Min mamma






hon är Lika bra som fabror Dubbelpuss. Det har hon inte berättat för mej. Får en mamma ha hemligheter för sitt föl? Jag tycket det är taskigt. Det var tant Lyckliga Loppet som berättade för mej. Tant bor i hagen brevid mej nu och en dag stog vi och snackade. Hon berättade att förut bodde mamma och hon ihop på dagarna. Mamma var ingen snäll tant då. Tant Lyckliga Loppet säger att mamma bara ville bestämma. Visst, sa jag, det känner jag igen, det låter som min mamma det. Hon berättade att då hade mamma varit lika duktig som farbror Dubbelpuss. Hon hade sprungit först och fått en massa pengar? Vad det nu är, men det tydligen bra.